Titulacions

Els guies formats a Andorra estan acreditats per realitzar diverses activitats, adaptant-se a l'oferta i demanda. Titulacions dels guies associats asseguren experiència i qualificació. Les activitats amb més demanda que cobreixen els guies d'AGAMA Andorra formats al país són:

Guia acompanyant de muntanya

Nivell 1

Permet conduir persones en terrenys de muntanya i ensenyar les tècniques així com transmetre’ls els coneixements sobre l’entorn muntanyenc i el medi natural. Aquesta formació no capacita per a l’ensenyament en terrenys accidentats ni en terrenys parcialment o totalment nevat.

Guia acompanyant de muntanya

Nivell 2

A més de les capacitats atorgades al nivell 1, permet exercir en terrenys nevats tant a peu com amb raquetes de neu. També permet transmetre els coneixements de l'entorn muntanyenc hivernal. Formació reconeguda per l'estat francès, per la plataforma europea i la UIMLA.

Guia de via ferrata

Unitat de formació optativa

Capacita per conduir persones en vies ferrates i circuits d’aventura, per transmetre els coneixements del material de progressió i de seguretat, les tècniques d’ascens, de descens i de salvament en via ferrata.

Guia de barranc

Nivell 2

Permet adquirir competències per acompanyar en tota classe de barrancs i rius adaptats a l'activitat.

Tècnic d’escalada en rocodrom

Formació no reglada

Capacita per animar sessions d’escalada i ensenyar les nocions bàsiques de progressió i seguretat en estructures artificials i en determinats sectors naturals.

Tècnic d’alta muntanya

Formació estrangera convalidada per l'EFPEM. Capacita per conduir persones en tipus de terrenys alpins i permet dur a terme activitats com l'alpinisme, l'escalada en gel, l'escalada en roca i l'esquí de muntanya.

Guia acompanyant amb BTT

Permet conduir persones en espais de muntanya, en bicicleta Tot Terreny, ensenyar la tècnica corresponent i transmetre els continguts propis del BTT.

Guia acompanyant d’esquí de muntanya

Permet conduir persones en espais de muntanya nevats, en territori andorrà, utilitzant la tècnica d'esquí de muntanya, ensenyar la tècnica corresponent i transmetre els continguts propis de l'esquí de muntanya.

Shopping Basket